Hlavní obsah

Dvojnásobnou mistryní ČR v aerobiku je Tereza Tydlitátová

Novinky, Roman Hrůza

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravská Sareza aréna se stala o víkendu (4. a 5. října) dějištěm Mistrovství České republiky ve sportovním aerobiku a FISAF fitness týmech. Mistryní republiky, a to hned ve dvou kategoriích, se stala Tereza Tydlitátová z pražského klubu Corridoor.

Foto: Jaroslav Appeltauer

Zlatá trojice v čele s dvojnásobnou mistryní ČR Terezou Tydlitátovou z klubu Corridoor

Článek

„Všechny tři holky ve své věkové kategorii jsou naprosto vyrovnané, záleží i na nejmenší chybičce nebo drobné nuanci, které se některá z nich dopustí. A teď to vyšlo nejlépe Terezce, za což jsem moc rád,“ zhodnotil výkon čerstvé mistryně ČR trenér Jakub Strakoš z klubu Corridoor. 

Také Kristýna Zahradníčková z Juniorského fitness klubu Louny, která vybojovala druhé místo a Tamara Jiříková rovněž z pražského klubu Corridoor, která obsadila třetí místo, porotu přesvědčily, že patří k tomu nejlepšímu, co v ženském aerobiku může český divák spatřit. Mistryně světa z roku 2010 Denisa Barešová nenastoupila do závodu kvůli zdravotním problémům. 

Byla by škoda opomenout kategorii Trií. Největší obdiv poroty a zlatou medaili získal ženský team z klubu Corridoor, ve složení Tereza Tydlitátová, Veronika Kubíčková a Veronika Šindelářová.

A jak hodnotí závody prezidentka Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz, Jana Havrdová? „Pro všechny trenéry i závodníky to bylo hlavně doladění formy a příprava na mistrovství světa, které se odehraje již ve dnech 21. – 26. října v Top hotelu Praha,“ zve závěrem Jana Havrdová všechny příznivce tohoto pohledného sportu.      

Výsledky MČR 2014 v dospělých kategoriích:  

Fitness aerobik: 1. Aerobic Dancers Kladno, 2. Fitness Center Báry a Hanky Šulcové, 3. Aerobic Team Chuchle „Fire“    

Ženy: 1. Tereza Tydlitátová, Corridoor 2. Kristýna Zahradníčková, Fitness Studio Louny, 3. Tamara Jiříková, Corridoor

Stepy: 1. SRC Fanatic, 2. Oxygen Příbram, 3. Fit Studio Venuše Kladno

Tria: 1. Corridoor, 2. Fitness Center Báry a Hanky Šulcové, 3. Akademie aerobiku Radky Hanákové    

Páry: 1. Kateřina Šmejkalová, Brenton Andreoli, Fitness Center Báry a Hanky Šulcové a Aerobic Dancers Kladno, 2. Adéla Ježková, Marek Šotola, SRC Fanatic, 3. Jana Bursová, Michal Toman, Fit studio D

Fitness aerobik 5: 1. Sport Academy Kladno, 2. Sportovní klub MK Kladno, 3. MW Gymnastická škola Mladá Boleslav

Kompletní výsledkovou listinu naleznete na www.fisaf.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám