Hlavní obsah

Dvanáctý ročník soutěže pro mladé talenty Česko zpívá se opět hlásí o slovo

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž pro mladé talentované zpěváky Česko zpívá 2018 vyhlásila její patronka Kamila Nývltová na koncertu úspěšných soutěžících dřívějších ročníků v pražském muzeu voskových figurín Grévin.

Foto: Milan Stryja

Patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ, zpěvačka Kamila Nývltová

Článek

Od 1. listopadu se mohou začínající zpěváci opět přihlašovat do moderně pojaté a stále populárnější pěvecké soutěže s mezinárodní účastí Česko zpívá. Jako každým rokem, i letos soutěž přináší příležitost předvést svůj talent před odbornou a hvězdnou porotou a šanci nastartovat svou pěveckou kariéru. Uzávěrka přihlášek je 31. ledna 2018.

Úspěšní účastníci mohou získat mimo jiné atraktivní věcné ceny od partnerů soutěže, originální kovanou sošku z dílny uměleckého kováře, či možnost veřejně prezentovat svůj talent.

V sobotu 14. října představilo své úspěchy a pokroky sedm z těch nejúspěšnějších soutěžících různých ročníků Česko zpívá návštěvníkům Muzea voskových figurín Grévin v Celetné ulici v Praze. Kromě patronky soutěže Kamily Nývltové, která celou akci moderovala, vystoupili Michal Horák, Matěj Tauš, Michaela Janáčová, Ines Ben Ahmed, Denisa Grmolcová, Patrik Stoupa a Eliška Kotlínová.

Mezi aktuální úspěchy talentů, které Česko zpívá pomáhá objevovat a prosazovat, patří například uvedení již druhého muzikálu teprve 19letého Matěje Tauše. Muzikál Chlapec a hvězda, který Matěj nejen napsal, ale také v něm vystupuje v hlavní roli, byl přijat diváky i odborníky s nesmírně pozitivním ohlasem.

Michalu Horákovi mimo jiné TV Óčko uvedlo již dva videoklipy, Patrik stoupa představil svůj první singl „Nad krajinou“, ke kterému také natočil videoklip, a Elišce Kotlínové Rada města Vodňany udělila „Cenu starosty“ v kategorii Vodňanská naděje za přínos v oblasti kultury.

„Jsem hrozně moc pyšná na všechny naše soutěžící a moc se těším, že letos objevíme zase další talenty a pomůžeme jim prosadit se,“ usmívá se Kamila Nývltová a dodává: „Rozhodně neváhejte s přihlášením. I kdybyste v soutěži neuspěli podle svých představ, získáte cenné zkušenosti a krásné zážitky.“

Do Česko zpívá 2018 se mohou zájemci přihlásit pomocí jednoduché elektronické přihlášky, kterou najdou na stránkách soutěže, naleznou tam také kompletní pravidla. Přihlašovat se lze do jedné ze dvou kategorií: Sólisté 9 - 14 let a Sólisté 15 - 26 let. Na webu také zájemci naleznou veškeré potřebné informace, včetně kontaktů na produkci, která ráda zodpoví případné dotazy.

Reklama

Výběr článků

Načítám