Hlavní obsah

Duo DeaMen předvedlo ve Zlatém jablku strhující akrobatickou show

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obchody otevřené do půlnoci, krásné finalistky Miss Akademia i vypracovaná těla dvojice DeaMen a ještě mnohem víc přinesla páteční noc ve zlínském Zlatém jablku. O to, že se z tradiční akce stala skvělá párty, se postarala i netradiční moderátorská dvojice Hana Mašlíková a Yemi AD.

Foto: OZC Zlaté jablko

Zlatý hřeb večera - DEAMEN ve Zlatém jablku.

Článek

Úžasné vystoupení předvedli v pátek 23. března DeaMen ve Zlatém jablku. Oba sympatičtí a pohlední mladíci si svými akrobatickými kousky získali obdiv zejména u přítomných dívek, které přišly do centra na tradiční jarní Night shopping.

Hlavními protagonistkami módní přehlídky se staly finalistky soutěže o nejkrásnější vysokoškolačku České republiky. Titul Miss Academia Zlaté jablko 2012 získala Lucie Zatloukalová z Univerzity Palackého v Olomouci, která od návštěvníků centra obdržela nejvíce hlasů. 

Celým nočním nakupováním provázela dvojice, která se společně moderátorsky setkala na pódiu úplně poprvé. Modelka Hana Mašlíková a tanečník a choreograf Yemi se však své úlohy zhostili na výbornou a dokonce přítomné publikum v závěru večera překvapili i ukázkou svého pohybového nadání. 

Yemi předvedl své vynikající taneční umění při závěrečném vystoupení se svou taneční skupinou JAD Dance Company. A Hanka Mašlíková se nenechala zahanbit, a poté co ji Yemi vyhecoval, ukázala i přes svou krátkou sukýnku a vysoké podpatky improvizované gymnastické číslo - perfektní provaz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám