Hlavní obsah

Dům dětí a mládeže Kamarád uspořádá dva Dny dětí

Novinky, Jiří Bulín

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná letos pořádá dokonce dva Dny dětí. Ve Třemošné v sobotu 1. června a ve Zruči o den později.

Foto: Jiří Bulín

Den dětí ve Třemošné

Článek

V Třemošné se děti mohou těšit na premiéru loutkové pohádky POPELKA, seskok parašutistů na fotbalové hřiště TJ Tatran Třemošná, westernové vystoupení, koncert TREMOLa, Agility, pohádku O třech čunících, sebeobranu dále pak na pětimetrovou trampolínu, jarmark keramických výrobků dětí DDM Kamarád, soutěže TJ Tatran Třemošná, ukázky Militaryklubu, malování na obličej, balónky s heliem, pochopitelně i něco na zub a spoustu dalšího.

Ve Zruči se den dětí koná u hasičské zbrojnice a rybníka. Ani tady nepřijdou návštěvníci zkrátka. Připravili jsme pro ně loutkovou pohádku O Smolíčkovi, karate a zumba dětí z DDM Kamarád, šermířské představení, a dále stejně jako ve Třemošné, pětimetrovou trampolínu, soutěže Sboru dobrovolných hasičů Zruč, cukrovou vatu, balónky s heliem, házení kroužků, kriket, malování na obličej, občerstvení a v případě dobrého počasí i svezení na koni.

Zmíněný dům dětí vznikl ve Třemošné již v roce 1978 (tehdy ještě coby Okresní dům pionýrů a mládeže). Od té doby pořádá pravidelně akce pro mládež i širokou veřejnost, tábory, provozuje Sport centrum Chanos a v prvé řadě nabízí pravidelnou zájmovou činnost v podobě kroužků a to v samotné Třemošné, ale i na odloučených pracovištích ve Zruči, Ledcích a Trnové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám