Hlavní obsah

Drzá zlodějka přijela k výslechu na kradeném kole

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Pěšky musela odejít z výslechu na policii sedmadvacetiletá zlodějka z Uherského Hradiště, kterou si kriminalisté předvolali kvůli její trestné činnosti.

Foto: Policie ČR

Na tomto kradeném kole přijela zlodějka k výslechu.

Článek

„Žena podezřelá z krádeže jízdního kola přijela k podání vysvětlení na dalším odcizeném bicyklu. Zřejmě se domnívala, že jí to projde. Před policejní budovou však narazila na kriminalisty, kteří o jejím příjezdu informovali kolegy zabývající se její trestnou činností. Následně vyšlo najevo, že také toto kolo je kradené,“ informovala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Zlodějka není pro policisty žádným nováčkem. Několikrát kradla již v minulosti. Během deseti uplynulých dní si tak od komisaře z Oddělení obecné kriminality v Uherském Hradišti vyslechla hned dvě obvinění. První za krádež zboží v obchodě a druhé za odcizení jízdních kol.

„Tímto jednáním způsobila majitelům kol škodu za patnáct tisíc korun. Dopravní prostředky nakonec skončily zpět u svých majitelů. V drogerii zlodějka ukradla zboží za téměř dva a půl tisíce korun. Krádeže se dopustila i přesto, že za obdobnou trestnou činnost byla v minulosti již odsouzena. Tento čin navíc spáchala v době vyhlášeného nouzového stavu. Nyní jí proto za tuto trestnou činnost hrozí až osmileté vězení,“ dodala policistka.

Reklama

Výběr článků

Načítám