Hlavní obsah

Do zámku v Hořovicích zavítá Arvenská princezna

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu 12. a 13. května ožije zámek Hořovice pohádkou o statečném Ondrovi a neduživé princezně.

Foto: Libor Knížek

Arvenská princezna na zámku v Hořovicích

Článek

Po třech letech, kdy hořovický zámek procházel náročnou rekonstrukcí střech a jeho provoz byl omezen, se vrací oblíbené pohádkové prohlídky. Návštěvníci už mohli prožít příběhy Princezny a loupežníka, potkat se s Vodníkem a čertem nebo navštívit Tiché království. Letos na zámek zavítá pro změnu princezna z daleké Arvenské země.

Arvenská princezna stůně a jediný, kdo jí může pomoci, je statečný Ondra. V každé místnosti se odehraje jedna scéna z veselé pohádky. Jak to všechno dopadne, se mohou malí i velcí návštěvníci přijít podívat už o tomto víkendu, tedy 12. a 13. května. Prohlídky O Arvenské princezně začínají každý den v 10:15, 11:15, 13:15, 14:15 a 15:15.

Kromě pohádkových prohlídek bude možné samozřejmě navštívit i oba zámecké okruhy, jak Zámecké interiéry, tak i výstavu Hry a hračky malých aristokratů.

K odpočinku mohou návštěvníci využít služeb zámecké kavárny, která jim bude se svou kávou, zákusky a zmrzlinou po oba dva dny plně k dispozici.

Pro velký zájem je doporučeno rezervovat vstupenky na pohádkové prohlídky. Informace a kontakty najdete na oficiálních stránkách zámku Hořovice.

Reklama

Výběr článků

Načítám