Hlavní obsah

Do Prahy přijede dublér Jamese Bonda, Robbie Maddison.

Novinky, Ivona Karvinen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po roční pauze se 23. listopadu (v 19 hodin) O2 Aréna opět zachvěje v základech. Zvuk motoru, adrenalin v krvi a našláplá atmosféra. Největší freestyle motocrossový svátek se vrací a v novém kabátku s podtitulem NEW ERA.

Foto: FMX GLADIATOR GAMES
Článek

FMX Gladiátor Games začnou novou kapitolu a do nově postavené arény přijedou znovu špičky světového fmx. „Přijede i dublér Jamese Bonda, Robbie Maddison, který je s FMX GG propojen od začátku. V roce 2004 to byla jeho první akce, které se zúčastnil mimo svojí domovskou Austrálii ,“ řekl organizátor a otec akce Marek Rejman.

V posledním filmu o slavném agentovi 007 dubloval Robbie Maddison Jamese Bonda při šílené honičce na motorkách po střeše instanbulského tržiště. Robbie patří mezi největší extrémní sportovce světa a jeho účast na FMX GG 2013 je svátkem pro všechny fanoušky FMX.

Spolu s ním se divákům představí další zástupci světové špičky v čele s mistrem světa Liborem Podmolem. Podmola vyzve Petr Pilát, Rob Adelberg, Antonio Navas, Marc Pinol, Martin Koreň a pole uzavírají hvězný Andre Villa a několikanásobný medailista z X Games Mike Mason.  

FMX Gladiator Games je nejstarší freestyle motokrosová akce v Evropě a za dobu své existence si vydobyla pověst jedné z nejlepších FMX akcí světa. Na oslavy 10. výročí FMX GG v roce 2009 do Prahy přijelo 34 nejlepších světových jezdců v čele s legendárním Travisem Pastranou. Součástí oslav byla i světová premiéra salta na sériovém motocyklu Harley Davidson a tandem salto Petra Piláta a pražského primátora Pavla Béma. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám