Hlavní obsah

Do Milevska míří Václav Neckář s Bacily, zazpívá na klášterním nádvoří

Novinky, Martin Smrček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Milevsku od 23. do 26. srpna probíhá tradiční Bartolomějské posvícení. V uvedených dnech v místním parku Bažantnice zahraje několik známých kapel. Pozvání na milevské posvícení přijal také Václav Neckář se skupinou Bacily - vystoupí na nádvoří kláštera.

Foto: Martin Smrček

Milevsko, klášterní bazilika v pozadí

Článek

Již ve čtvrtek 23. srpna zahájila klášterní bazilika Bartolomějské posvícení v Milevsku hudebním koncertem. Na pátek 24. srpna je připraven program, který začne v 16.00 hodin nabídkou pro děti - vystoupí kouzelník z Magic Blafl, děti z mateřské školy Klubíčko se představí jako mažoretky. Dětské centrum Milísek připravilo pro děti zábavu ve stylu kreslení po obličeji. Od 19.00 hodin bude program pokračovat vystoupením několika kapel až do večerních hodin. Pozvání mj. přijala maďarská kapela ANN MY GUARD.

Sobotní program začne od 13.00 hodin vystoupením regionálních kapel, po nich se představí např. skupiny Fantom, Paradox, Vodovod a mnoho dalších. Vstupné na akce v parku Bažantnice se neplatí.

V neděli 26. srpna v 10.00 hodin začíná mše svatá. Od 13.00 hodin zazpívá pěvecký sbor Kosteláček. Samozřejmě nebude chybět ani soutěž o nejlepší posvícenský koláč.

Pokud jste fanoušky Václava Neckáře, tak v neděli 26. srpna zamiřte na klášterní nádvoří, kde vystoupí spolu se skupinou Bacily. Hostem bude Epy De Mye. Pokud chcete mít jistotu, že na vás ještě zbydou lístky, můžete si je zakoupit v předprodeji v infocentru nebo v milevském Domu kultury. V předprodeji zaplatíte 290 korun, v den v konání koncertu 350 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám