Hlavní obsah

Do Kolína na zápasy mladých judistů

Novinky, Jana Horáková

Sportovní hala Bios v Kolíně pořáda již 23 .ročník Polabské ligy pro žákovské kategorie v sobotu 11. prosince. Zápasy mladých judistů začínají od 10.30 hodin.

Foto: Jana Horáková

Vánoční turnaj v Kolíně v judu

Článek

Celý kalendářní rok probíhají turnaje v judu pro žákovské kategorie pod názvem Polabská Liga. Dohromady za rok se jich pořádá celkem šest. Z každého turnaje oddíly získávají body za úspěchy svých svěřenců a na závěr sezóny se vyhlásí nejúspěšnější judistický oddíl.

Tak jako každý rok, tak i letos pořádá kolínská hala Bios již tradiční závěr Polabské Ligy pod jménem Vánoční turnaj v Kolíně. Vyhlášen tu bude oddíl s nejúspěšnějšími závodníky na tomto turnaji a na úplný závěr se předá putovní pohár nejúspěšnějšímu oddílu za celoroční výsledky.

Při Vánočním turnaji na kolínském tatami se představí žákovské kategorie ve věku od 8 do 14 let. Akce začíná pro mladé judisty od 8.30 hod, kdy se musejí nejprve prezentovat do příslušných věkových kategorií a posléze rozvážit do váhových kategorií, ve kterých se utkají. Boje se zahájí od 10.30 hodin.

Více informací naleznete na internetových stránkách www.judokolin.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám