Hlavní obsah

Divadelními prohlídkami ožije zámek v Hořovicích

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hořovický zámek ožije při mimořádných divadelních prohlídkách nazvaných Zpátky do století aneb Knížecí cibulačka - stane se tak v pátek 30. září a v sobotu 1. října.

Foto: Libor Knížek

zámek v Hořovicích

Článek

Nechte se knížecím komorníkem uvést do doby prvního německého majitele zámku knížete Friedricha Wilhelma I. z Hanau a jeho rodiny. Na zámku a ve městě je značný zmatek, protože Hořovice čeká velká událost...

Setkáte se nejen s pánem domu a jeho krásnou chotí, ale hlavně s návštěvou na nejvyšší úrovni. Prohlídku zakončíte ve - pro tuto mimořádnou příležitost - funkční kuchyni, kde se dozvíte pěkně od plic, co si zámecké služebnictvo o panstvu myslelo a jistě dojde i na pověstnou cibulačku.

V každé komnatě reprezentačního křídla, se odehraje jedna scéna z příběhu, který se klidně takto mohl, ale také nemusel na zámku odehrát.

Atraktivní prohlídky jsme pro návštěvníky připravili v předvečer cibulového jarmarku, v pátek 30. září v 19.00 a 20.00 hodin a v sobotu 1. října v době jarmarku v 10.00, 12.00, 14.00 a 16.00 hodin.

Informace a rezervace na telefonním čísle 311 512 479, horovice@stc.npu.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám