Hlavní obsah

Devět pivních speciálů, kapely i volba nejkrásnější dívky – to je VVoktoberfest v Chotěboři

Novinky, Erika Nováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi pivo? Chtěli byste si užít tradiční Oktoberfest, ale Mnichov je trochu z ruky? Skvělou zábavu, několik pivních speciálů, ale například i volbu Fräulein a Manna můžete v sobotu 23. září zažít v kinocafé Velký Voči v Chotěboři.

Foto: Miloš Novák

Krásné dívky a zlatavý mok – to je VVoktoberfest v Chotěboři. Zajímavostí je, že návštěvníci budou moci ochutnat i pivo přímo z německého festivalu.

Článek

VVoktoberfest (slovní hříčka odvozená z názvu kinocafé) se zde uskuteční již pošesté. Začátek je ve 14 hodin a na návštěvníky čeká atraktivní program. „Sobotní odpoledne zpestří několik hudebních vystoupení, zmínit mohu například harmonikářku Janu Blažkovou, Ondřeje Soldána a kapelu Vopečbuřt,“ prozradil hostitel a provozovatel kinocafé Michael Jindra.

Na své si přijdou nejenom milovníci zlatavého moku – vybrat si budou moci až z devíti pivních speciálů - ale i ti, kteří by se rádi podívali právě do zmíněného Mnichova. „Tak jako vloni i letos jsme pro návštěvníky připravili soutěž o zájezd pro dvě osoby na tradiční Oktoberfest,“ pokračuje dále Michael Jindra.

Chotěbořská obdoba pivního festivalu je proslulá tím, že nadšenci přijíždějí takřka z celé republiky a na svém vzhledu si dávají záležet. Kostýmy často objednávají dlouho dopředu především z internetových portálů.

„Samozřejmě, kdo nechce, v kroji být nemusí, ale je docela možné, si pak přijde trochu divně,“ směje se Michael Jindra.

VVoktoberfest ve Velkých Vočích slibuje piva nevšedních chutí, zábavu až do brzkých ranních hodin i bohaté občerstvení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám