Hlavní obsah

Dětský svět na Hluboké zahajuje novou sezónu řadou překvapení

Novinky, Petr Pokorný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S novou nabídkou, rozšířenou o celou řadu novinek a atrakcí, zahajuje v sobotu 24. června letošní letní sezónu Dětský svět Špuntárium ve Sportovně relaxačním areálu v Hluboké nad Vltavou.

Foto: Sport Hluboká

Dětský svět na Hluboké zahajuje novou sezónu v sobotu 24. června.

Článek

Nejmenší děti zde spolu s rodiči najdou ideální místo pro strávení volného času pohybem, hrami, adrenalinovými zážitky i pouhým lenošením. To vše umocněné prostředím nádherné přírodní lokality s výhledem na romantický hlubocký zámek.

„Základ Špuntária vznikl už v loňském roce, teprve nyní dostalo svoji plánovanou podobu. Je umístěno na zhruba dvojnásobné ploše a vybaveno zcela novými herními prvky. V podstatě je vybaveno jako obdobná moderní zábavní centra pro děti v krytých halách s tím, že to naše je venku v přírodě a na čerstvém vzduchu,“ uvedl programový manažer Sportovně relaxačního areálu Hluboká nad Vltavou Tomáš Petřík.

Ve Špuntáriu, najdou děti zkrátka vše. A možná i něco navíc. Nechybí zde různá skákadla, nafukovací atrakce, pískoviště, houpačky, prolézačky, kuličkové bazény, skluzavky, makety zvířata „jako živá“, auta, traktory, skládačky, lego či rozličné populární hračky. Uprostřed toho všeho je umístěna relaxační zóna pro rodiče, kteří tak mohou v naprostém klidu a pohodlí relaxačních vaků sledovat a kontrolovat své „špunty“.

„Špuntárium je areálem v areálu Z důvodu bezpečnosti je celé oplocené, takže se děti nemohou nikam zatoulat. I toto opatření určitě přispívá k větší pohodě a klidu návštěvníků. U ruky je samozřejmě také občerstvení. K dispozici pak samozřejmě i další služby areálu,“ poznamenal Petřík.

Dětský svět bude v červnu přístupný zatím pouze o víkendech. V červenci a srpnu pak již nonstop od pondělí do neděle, denně vždy od 10 do 19 hodin.

Generální manažer hlubockého sportovně relaxačního centra David Šťastný v souvislosti s letošními novinkami připomněl také otevření nového Lanáčku, dětského lanového okruhu pro děti od šesti let, který je součástí zdejšího Adrenalin parku. Dospělí pak mohou otestovat velký adrenalinový okruh, který je po celkové rekonstrukci. Areál nabízí skutečně nepřebernou škálu možností sportovního vyžití, různých atrakcí či míst ideálních pro relaxaci.

„Každoroční investice nám umožňují postupné zvyšování kvality a šíře nabízených služeb. V tomto trendu chceme pokračovat tak dlouho, dokud nám to rozpočet a prostor dovolí,“ dodal Šťastný.

V loňském roce se managementu sportovně relaxačního areálu podařilo vybudovat například dvě nová mládežnická baseballová hřiště, do nové sezóny vstupuje areál se zrekonstruovaným lanovým parkem, novým lanovým okruhem pro děti a Špuntáriem. Tím ale výčet letošních novinek nekončí. Dalším překvapením totiž bude brzy venkovní posilovna. Nové workoutové hřiště bude svým zaměřením a koncepcí vhodnou i pro vozíčkáře jediným svého druhu v Evropě.

„Toto vše vzniklo díky partnerům, kteří rozšiřování areálu dlouhodobě podporují,“ zdůraznil David Šťastný.

Sportovně relaxačním areálem Hluboká nad Vltavou, který je jedním z nejkomplexnějších sportovně relaxačních areálů v České republice, projde ročně přibližně 100 tisíc návštěvníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám