Hlavní obsah

Dětské domovy z celé ČR se setkají na hradě Karlštejně

Novinky, Vladimír Lachout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na nádvoří středověkého hradu Karlštejna se setkají dětské domovy z celé republiky. Přehlídku zájmové a umělecké činnosti odstartuje kapela Gipsy.cz, akci podpoří i jazzman a pedagog Štěpán Markovič.

Foto: www.detskydomov.com

Na nádvoří hradu Karlštejn se setkají děti z dětských domovů z celé ČR. Koncert podpoří jazzman a pedagog Štěpán Markovič a kapela Gipsy.cz

Článek

Letošní Nejmilejší koncert je již 22. ročníkem přehlídky zájmové a umělecké činnosti dětí z dětských domovů z celé České republiky. Tento rok organizaci setkání převzal Dětský domov v Uherském Hradišti.

Výjimečnost letošního koncertu je jistě již v samotném místě konání; uherskohradišťský domov od roku 2007 spolupracuje úzce s managementem Státního hradu Karlštejn - podpůrný program byl nazván Patronství hradu Karlštejn. Spoluautor myšlenky kastelán hradu Jaromír Kubů se zúčastnil několika ročníků Nejmilejšího koncertu a jiných akcí dětského domova, oplátkou děti strávily několik nocí na Karlštejně...

V pondělí 27. května můžete navštívit hradní nádvoří Karlštejna a zúčastnit se akce i vy. Program zahájí v 16.00 hodin oblíbená kapela Gipsy.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám