Hlavní obsah

Děti ve Zlatém jablku potěší nezbedný Pinocchio

Novinky, Kateřina Martykánová

Poslední neděle v květnu bude ve Zlatém jablku opět patřit dětem. S klasickým pohádkovým představením dorazí tentokrát do největšího kinosálu multikina Golden Apple Těšínské divadlo s pohádkou Pinocchio. Dětský program začíná jako obvykle ve 14 hodin.

Foto: Těšínské divadlo
Článek

Pohádkový příběh o dřevěné loutce, který znají děti po celém světě, odehrají herci Těšínského divadla ve Zlatém jablku v neděli 25. května.

V divadelním představení s herci s názvem Pinocchio se malí i velcí diváci dozvídají, že sny se mohou stát skutečností, pokud si to opravdu přejeme. Dřevěný panáček Pinocchio s drze dlouhým nosem se ukazuje jako pěkný rošťák, a proto také na své cestě za poznáním dobra a zla zažívá spoustu dobrodružství. 

Na divadelní představení se děti mohou těšit už tuto neděli ve 14.00 hodin v sále č. 1 multikina Golden Apple Cinema.

Program je určený pro děti od 4 do 10 let, trvá zhruba 60 minut a stejně jako u ostatních představení, která v letošním roce připravilo Zlaté jablko ve spolupráci s Golden Apple Cinema, čekají na všechny na návštěvníky drobné dárky. Vstupenky si mohou zájemci rezervovat v pokladně multikina a vyzvednout nejpozději 30 minut před představením.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám