Hlavní obsah

Děti se v neděli mohou ve Zlatém jablku potkat s vlkem i neposlušnými kůzlátky

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani během prázdnin nepřijdou děti o pravidelné pohádkové představení, které se každou poslední neděli v měsíci koná ve zlínském Zlatém jablku. V neděli 28. července zde zahraje pohádku O vlku a kůzlátkách Divadlo Brod z Uherského Brodu. Představení začínají v 10 a v 15 hodin a vstup na ně je opět zdarma.

Foto: Divadlo Brod
Článek

Také poslední červencová neděle bude v dětském koutku ve zlínském Zlatém jablku věnována dětem. Klasický pohádkový příběh o nezbedných kůzlátkách představí ve vlastní úpravě pro herce a loutky divadelní soubor Brod. Pohádku vypráví tři dospělí, kteří si kromě práce najdou čas i na děti a jejich přání povídat pohádku. A tak z materiálu, který mají k dispozici, stvoří před zraky malých diváků tři maňásky – kůzlátka. Koza a Vlk jsou hrány přímo herci.

Jestli se děti nakonec přikloní na stranu hodné kozy, nebo zlého vlka, a jak vlastně celý příběh dopadne, se dozvíme během asi hodinové inscenace již tuto neděli. Pohádka je určená pro děti od 3 do 8 let.

Po celou dobu představení musí být pod dohledem rodičů pouze ti nejmenší, tedy děti do tří let. Rodiče ostatních dětí mohou volný čas ve Zlatém jablku vyplnit po svém. Místo na divadelní představení je navíc možné si i rezervovat prostřednictvím telefonního čísla 733 641 769. (Z organizačních důvodů je ale nutné, aby se děti, které mají rezervaci, dostavily do dětského koutku nejpozději 15 minut před začátkem představení.) O pohádky je mezi malými návštěvníky značný zájem, a opozdilcům se tak může stát, že se na představení již nedostanou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám