Hlavní obsah

Desetkrát trestaný muž chtěl opět vyloupit byt, načapala ho majitelka

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bytaře-recidivistu obvinili kriminalisté v těchto dnech z dalšího vloupání. Stalo se tak na pražském Žižkově, kde ho při vloupání překvapila majitelka bytu.

Foto: Policie ČR

Zadržený recidivista.

Článek

Jednatřicetiletý pachatel se v zatím posledním případě vloupal do bytu v ulici Krásova v Praze 3 letos 10. srpna. Během vykrádání bytu přišla jeho majitelka a po krátké slovní rozepři začala volat o pomoc.

Překvapený zloděj na nic nečekal a snažil se ženě odcizit alespoň kabelku. Ta se nedala a o svou kabelku svedla boj, který nakonec vyhrála. Útočník ženu nakonec povalil na zem, a když pochopil, že jeho snažení je marné, z domu utekl.

Kriminalisté na místě nalezli několik stop, které ukázaly na známou osobu.

„Zadržený muž byl celkem v deseti případech soudně trestaný za majetkovou trestnou činnost, a to již od svého mladistvého věku. Za výše uvedené trestné činy mu hrozí až desetileté vězení. Recidivista se nyní nachází ve výkonu trestu odnětí svobody v pražské pankrácké věznici,“ upřesnila policejní mluvčí Jana Rösslerová

Reklama

Výběr článků

Načítám