Hlavní obsah

Den talentů v Praze na Letné

• Aktualizováno
Novinky, Iva Radostová

Ve čtvrtek byla zahájena desetidenní charitativně-sportovní akce s názvem TERIBEAR HÝBE PRAHOU, jejíž součástí je i zajímavý doprovodný program. Už zítra se můžete těšit na DEN TALENTŮ, na kterém si můžete užít bojové umění Capoeira, zpěv i např. jojování. Na závěr dne vystoupí kapela Gipsy.cz 

Foto: Kateřina Svobodová

TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM je akcí pro každého, kdo chce pomoci a přitom si užít den

Článek

Charitativní akce Nadace Terezy Maxové dětem, jejíž tváří je nadační hrdina TERIBEAR, je určená všem, kteří chtějí pomoci znevýhodněným dětem. Nonstop po dobu deseti dnů od 3. do 12. září má každý příležitost udělat dobrý skutek, a to i opakovaně. Nezáleží přitom na věku, fyzické kondici nebo čemkoliv jiném – důležitá je ochota pomoci.

„TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM je určena nejširší veřejnosti bez omezení věku, délky strávené na trati či fyzické kondice. Účastnici budou mít non-stop příležitost díky pohybu udělat něco dobrého pro sebe i pro ty, co to opravdu potřebují. Společně dopíšeme smutným příběhům šťastnější konce. Těším se na vás,“ uvedla patronka nadace Tereza Maxová. 

Účast na akci je možné provázat s konkrétním příběhem, kterému může návštěvník dopomoci k lepšímu konci. Před vydáním se na trať, která začíná poblíž Metronomu, si totiž každý může zvolit, za který okruh pomoci chce svou fyzickou aktivitu vyvíjet. Těch je celkem jedenáct - deset z nich reprezentuje pestrou škálu nadační pomoci a jedenáctý s názvem Bez preference je určen pro ty, kteří se chtějí zúčastnit, ale nechtějí své kilometry provázat s konkrétním příběhem.

Seznam okruhů je přístupný nejen na samotné akci, ale také na webových stránkách, které k akci vznikly. Na adrese www.teribear.cz se můžete seznámit s konkrétními osudy lidí, kterým nadace pomáhá. Zároveň je zde také možnost online zakoupení čipu, který je pro účast na okruhu nutný k počítání dosažených kilometrů. Jeho cena je 100 Kč a platí po celou dobu akce. 

V rámci doprovodného programu čeká v neděli 6. září DEN TALENTŮ, který ukrývá představení bojového umění Capoeira, jojování, zpěvu a tance. 

NEDĚLE 6.9. – DEN TALENTŮ

10:30 – 11:30        Alice Stodůlková z tanečního studia Tančírna /výuka tance/

14:00 – 14:10        Děti z projektu Bojovat srdcem /bojové umění Capoiera/

14:15 – 14:30        Albín Augustín Balát  z DD Staňkov /zpěv/

14:40 – 14:45        Zdeněk Bartko z DD Tuchlov /jojování/

15:30 – 16:30        Alice Stodůlková z tanečního studia Tančírna /výuka tance/

16:30 – 16:40        Patrik Miker z DD Mikulov /tanec/

16:40 – 16:55        Albín Augustín Balát z DD Staňkov /zpěv/

16:55 – 17:00        Zdeněk Bartko z DD Tuchlov /jojování/

17:00 – 18:00        Gipsy.cz + děti z DD Žatec

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám