Hlavní obsah

Den s Mírou na zámku Ostrov Veltrusy nabídne zvýhodněné vstupné

Novinky, Romana Indrová Semelková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říkáte si Mirek, Míra nebo Mirka? Pak právě pro vás má zámek Ostrov Veltrusy na neděli 6. března připravenou slevu na návštěvu výstavy Váhy, míry, závaží na zámku vám ukáží.

Foto: Romana Indrová Semelková
Článek

Na konci ledna byla na zámku Ostrov Veltrusy otevřena nová výstava Váhy, míry, závaží na zámku vám ukáží.  A protože v  neděli 6. března slaví svátek Miroslav, zámek se rozhodl dát v ten den všem Mírům, Mirkům a Mirkám malý dárek v podobě sníženého vstupného na tuto výstavu.

Zvýhodněné vstupné pro oslavence je 30 Kč a mohou je po předložení dokladu získat všichni Mírové a Míry: Miroslavové, Jaromírové, Lubomírové a třeba i Horymírové, zkrátka všichni, kterým doma říkají „Mirku“. Totéž platí i pro dámy těchto jmen.

Ke Dni s Mírou se rozhodly připojit i Zámecká restaurace a kavárna Důlek s akcemi Jez s Mírou a Pij s Mírou. V restauraci je pro všechny Míry přichystáno menu za 120 Kč a kavárna Důlek poskytne oslavencům buď 10procentní slevu z útraty nebo malou kávu či džus k zákusku. A rozhodně se nemusíte bát, že by vám tu nalili pod míru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám