Hlavní obsah

Dáša Zázvůrková pokřtí videoklip k titulní písni svého debutového alba Ať trvají ty nymfy

Novinky, Veronika Michálková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka a zpěvačka Dáša Zázvůrková představí v březnu svůj první klip k titulní písni debutového alba Ať trvají ty nymfy. Stane se tak 1. března v pražském klubu Carpe Diem.

Foto: Ilona Sochorová

Dáša Zázvůrková

Článek

Videoklip k titulní písni alba Ať trvají ty nymfy je pojatý jako sen hlavní představitelky. A jak ona sama říká, nechá na každém zvlášť, jak jednotlivé obrazy „jejího snu“ pochopí. V klipu společně s hlavní představitelkou vystupují ještě tři dívenky (Eliška, Emička a Viktorka), které představují její sny, obrazy z dětství.

Videoklip bude oficiálně představen ve čtvrtek 1. března ve 20 hodin v pražském klubu Carpe Diem (Jičínská 4, Praha 3), kde Dáša Zázvůrková vystoupí společně se svým triem (Pavel Větrovec, František Raba a Ladislav Malina). V průběhu koncertu mimo písní z debutového alba zazní i nová skladba z připravovaného CD. V úvodu koncert proběhne křest zmiňovaného videoklipu, kmotry budou Olga a Jiří Menzelovi.

Vstupenky na akci můžete zakoupit na místě nebo si je rezervovat na čísle 272 741 421 nebo na e-mailu: rezervace@carpediempraha.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám