Hlavní obsah

Další Limen party v Hradci Králové

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobota 9. ledna bude v královéhradeckém AC Klubu opět patřit kapelám z rodiny podporované nezávislou oděvní značkou Limen Clothing, která touto akcí oslaví již 5 let své existence.

Foto: Matěj Sládek

M3TA

Článek

Asi největším tahákem večera bude známá pražská banda Loco Loco, která mimo jiné v loňském roce natočila společně s americkou kapelou Dog Eat Dog  song s názvem Who´s The King?. Je to původní song Dog Eat Dog předělaný do nové česko-anglické verze Kdo je víc?.  Ve videoklipu k tomuto songu se ukázal také DJ Kary.

Z Chrudimi přijede již tradičně zahrát pop-punková partička Rogers. Ta v současné době prochází mnoha změnami a po výměně bubeník chystají rozšířit své řady o druhou kytaru. 

Stejně jako na loňské oslavě se představí také pražští Hero From Zero, která se dala dohromady v polovině léta 2013, kdy nahrála i svůj první single Put Your Shorts On. V listopadu loňského roku pak tihle kluci vydali debutové EP Disillusions. 

Nové a pořádně našlápnuté EP s názvem Nazionalism přijedou do Hradce Králové představit neratovičtí bořiči sokoloven Desort. Těšit se můžete také na kapelu M3TA z Třebíze, která právě v těchto dnech chystá k vydání jejich největší hitovky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám