Hlavní obsah

Dáda Patrasová se představí v muzikálu Sněhová královna

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na prvním plese profesního magazínu Best Of dorazila spousta známých osobností z různých oborů. Mezi jinými zazářila Dáda Patrasová, která přišla v doprovodu svého manžela Felixe Slováčka a prozradila nám, co ji v nejbližší době čeká.

Foto: Petr Mráček

Dáda Patrasová s Felixem Slováčkem a autory muzikálu A. a J. Pixovými

Článek

První ples profesního magazínu Best Of se konal 21. ledna v prostorách Autoklubu ČR v Praze. Mezi hosty bylo možné vidět Vlastimila Harapese, který svým okem a nadšeným aplausem sledoval ukázku z baletního představení Louskáček, který se čtrnácti dětmi nazkoušela sólistka ND Adéla Pollertová. „Jsem moc rád, že vrůstá mladá generace baletu. Ty děti byly úžasný,” řekl těsně po jejich vystoupení Vlastimil Harapes.

Na ples dorazila i například zpěvačka Marcela Březinová, která byla nadšená z reakcí publika na nedávném koncertě v divadle Semafor, který měla se zpěvačkou Renatou Drössler s názvem Soul and Chanson. Do Semaforu se opět společně prý vrátí v květnu a rády by s tímto pořadem vyjely i mimo Prahu.

První ples profesního magazínu se nesl v duchu profesním a to podle písničky Jana Wericha Ten umí to a ten zas tohle, kterou zazpívali účinkující z muzikálu Kapka medu pro Verunku -  Petr Kutheil, Genny Ciatti, Petr Urbánek a Barbora Rajníšová. Petr Kutheil nám sdělil, že pokud vše dobře dopadne, objeví se v muzikálu Fantóm opery, který bude mít premiéru 13. září. Navíc by si rád zazpíval duet s Luckou Vondráčkovou.

Ze stejné produkce, jako je muzikál Kapka medu pro Verunku, Pixa pro, vznikne nový muzikál nejen pro děti, Sněhová královna. Hlavní roli bude hrát Dáda Patrasová, která na ples přišla v doprovodu manžela Felixe Slováčka.

Dáda tedy společně s producentem Pixa-pro, skladatelem Zdeňkem Bartákem, autory textů A. a J. Pixovými a režisérem Lumírem Olšovským připravuje v pražském Divadle Hybernia podívanou pro všechny generace. „Premiéru by měl muzikál mít v září letošního roku. Nyní se chystají castingy do rolí, které proběhnou v únoru,” prozradila Dáda Patrasová.

Reklama

Výběr článků

Načítám