Hlavní obsah

Cyklisté se rozloučí se sezónou v Rebešovicích

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 26. září se ve sportovním areálu v Rebešovicích uskuteční slavnostní ukončení sezony na cyklistické stezce z Brna do Vídně. Účastníky čeká zábava, sport i bohaté občerstvení.

Foto: Jiří Smutný
Článek

Akci pořádá obec Rebešovice a svazek obcí Cyklistická stezka Brno-Vídeň. Od 12.00 hodin bude vyhrávat country kapela Tuláci, k vidění bude ukázka historických velocipedů a zájemci si budou moci prohlédnout zámecký sklep i kapli sv. Doroty ze 17. století.

V gastronomické nabídce bude maso na rožni a výrobky z udírny, v provozu budou dva výčepy a nebude chybět ani burčák nebo točená zmrzlina.

Ve 13.00 hodin dojde ke slavnostnímu zahájení s oficiálními projevy. Ve 14.00 hodin přijde na řadu cyklistická projížďka po dvou okruzích. První měří 4,5 km a směřuje do sousedních Rajhradic a podél řeky Svratky zpět. Druhý má 17 km a vede přes Rajhradský les k říčce Bobravě a kolem modřické Olympie zpět do Rebešovic.

Reklama

Výběr článků

Načítám