Hlavní obsah

Čtyři kníráči a Drsné Sokolky nabízeli charitativní kalendář

Novinky, Josef Zajíc

V úterý 3. prosince v 17 hodin mohli kolemjdoucí v Avion Shopping Parku v Ostravě zažít akci s redaktory Hitrádia Orion a členkami házenkářského klubu DHC Sokol Poruba.

Foto: Josef Zajíc

Drsné Sokolky v ostravském Avionu. 3.12.2013

Článek

Jednalo se o dvojnásobnou charitativní akci. Čtyři redaktoři Hitrádia Orion si nechali od počátku listopadu narůst kníry a tím podpořili mezinárodní charitativní akci Movember, která chce získat finanční prostředky a zároveň zvyšovat povědomí o zdraví mužů především v prevenci onemocnění prostaty.

Veřejně a za dohledu přítomných diváků redaktorům knírky oholily členky házenkářského družstva DHC Sokola Poruba.

Házenkářky DHC Sokol Poruba se v civilní podobě nechaly nafotit v Dolní oblasti Vítkovice. Vznikl tak mimořádně úspěšný kalendář Drsné Sokolky 2014, který je v prodeji za 300 korun.

Výtěžek 47 000 Kč z prodeje tohoto kalendáře byl předán rodičům malého Maxima, který je nemocný a potřebuje speciální zdravotní pomůcky ke svému životu.

Kalendář Drsné Sokolky 2014 je stále v prodeji.  Zakoupit si kalendář je  možné také při finálovém utkání Českého poháru 2013 mezi DHC Poruba a   Mostem. Utkání se hraje 29. prosince v 17 hodin v hale Sareza v Ostravě-Přívoze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám