Hlavní obsah

Členové skupiny Chinaski vařili pivo pro Pilsner Fest

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Chinaski, herec Pavel Nový a olympionik Michal Michalík společně dohlédli na speciální várku piva pro letošní Pilsner Fest, který se uskuteční 27. a 28. srpna v areálu plzeňského pivovaru.

Foto: agentura Turner

degustace

Článek

Ve středu 20. července navštívila plzeňský pivovar kapela Chinaski, aby asistovala sládkům při vaření várek piv Pilsner Urquell a Gambrinus pro letošní Pilsner Fest a dohlédla na kvalitu piva, které budou pít spolu s návštěvníky během festivalu.

Členové skupiny Chinaski společně se dvěma plzeňskými rodáky hercem Pavlem Novým a olympionikem Michalem Michalíkem a náměstkyní primátora města Plzně Evou Herinkovou nejprve navštívili varnu Pilsner Urquell, poté i Gambrinus. Nakonec zazvonili symbolicky na zvon, kterým se oznamovalo v minulosti ukončení varního procesu piva.

„Celá naše kapela patří mezi fanoušky Prazdroje a během koncertů prakticky nic jiného nepijeme. Proto jsme velice rádi přijali pozvání do plzeňského pivovaru, zvlášť abychom splnili tak zodpovědnou roli. Stejně jako dobrá muzika je totiž při koncertě důležité, aby posluchačům chutnalo. Těšíme se, že se na Pilsner Festu společně dobře pobavíme. Zahrajeme průřez naší tvorbou a fanoušci se mohou těšit na naše největší pecky,“ vzkázala fanouškům skupina Chinaski.

Hudební nabídka plzeňského festivalu letos opět slibuje skvělou zábavu. Na dvou pódiích přímo v plzeňském pivovaru se sejde na dvacet vyhlášených hudebních skupin jako Kryštof, Chinaski, Wohnout, No Name, Monkey Business, The Prostitutes, Navigators nebo tradiční host Tři sestry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám