Hlavní obsah

Check Czech Fashion otevírá skříně zajímavým osobnostem

Novinky, Libor Jelínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projekt Check Czech Fashion se od focení módy v českých ulicích přesunul také k pořadům, ve kterých zpovídá módní návrháře a otevírá skříně zajímavým osobnostem.

Foto: Tomáš Černý

Tým Check Czech Fashion: Marieta Kajabová, Bárb Drašnarová, Aneta Kaderková

Článek

Projekt Check Czech Fashion vznikl na podzim 2010 jako volnočasová aktivita dvou studentek Vysoké školy ekonomické v Praze. Po vzoru zahraničních blogů začaly dívky fotit pouliční módu a staly se tak autorkami jednoho z prvních českých street style portálů.

Za více než tři roky existence se na projektu podílela řada talentovaných osobností z řad fotografů, redaktorů a v neposlední řadě i módních návrhářů. Check Czech Fashion má na svém kontě realizaci tří módních přehlídek, podporu desítek návrhářů a spolupráci se spoustou zajímavých subjektů.

„Projekt se od svého začátku neustále vyvíjí. Sbíráme nové zkušenosti, potkáváme nové lidi. Měníme se my a částečně tak i vize Check Czech Fashion. Rok 2014 startujeme s novým pořadem Fashion Confession a audiovizuální formou seriálu Otevíráme vaše skříně,” prozrazuje PR manažerka projektu Aneta Kaderková, která společně s Marietou Kajabovou a Barborou Drašnarovou tvoří stabilní jádro týmu Check Czech Fashion.

„Zásadní změny proběhly také v interní části projektu. Každý z nás má v Check Czech Fashion svou specifickou roli. Spíš než blog fungujeme jako malá firma. Máme radost, že vedle sebe máme i šikovného fotografa Kubu Ferance a skvělého kameramana Lubomíra Krupku,” dodávají dívky na internetových stránkách.

OTEVÍRÁME VAŠE SKŘÍNĚ

Staronovému projektu Otevíráme vaše skříně, který odhaluje styl zajímavých osobností, se v letošním roce dostalo audiovizuální podoby. Fanouškům seriálu se tak nabízí jedinečná příležitost nahlédnout do skříní lidem ze světa módy, hudby, sportu, businessmanům nebo třeba studentům. Tým Check Czech Fashion prozatím otevřel skříň třeba moderátorce Lence Vacvalové, marketingové manažerce H1 Pavlíně Louženské, zpěvákovi kapely Bek Ofis Janu J. Nedvědovi nebo úspěšné blogerce Lucii z GetTheLouk.

FASHION CONFESSION

Módní zpovědi návrhářů jsou další novinkou, kterou si pro své příznivce tým Check Czech Fashion připravil. Díly pořadu Fashion Confession jsou natáčeny v prostředí ateliérů či showroomů módních návrhářů a díky tomu si diváci mohou lépe představit tvůrčí procesy, při kterých autorská díla vznikají.

Prostor ke zpovědi v pořadu již dostala např. Kateřina Geislerová, Petra Balvínová, Pavel Berky nebo Kamila Vodochodská. Partnerem pořadu Fashion Confession je značka Campari.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám