Hlavní obsah

Charitativní koncert Zlínské filharmonie završí ohňostroj

Novinky, Alena Babicová

V pondělí 11. června ve 20.30 hodin se na platformě 14|15 BAŤOVA INSTITUTU uskuteční další ročník charitativního koncertu Muzikanti, hrajte… aneb Filharmonie pod širým nebem.

Foto: archiv 14|15 BAŤŮV INSTITUT
Článek

Filharmonie Bohuslava Martinů ve Zlíně pod vedením dirigenta Jakuba Kleckera zahraje unikátní díla německého skladatele G. F. Händela - Vodní hudbu a Hudbu ke královskému ohňostroji. A ohňostroj také dotvoří atmosféru večera. 

Charitativní koncert na podporu Potravinové banky ve Zlínském kraji, z. s., se koná pod záštitou radní pro oblast sociálních záležitostí, neziskového sektoru a rodinné politiky Michaely Blahové a radního pro oblast kultury, památkové péče, církví, mládeže a sportu Mgr. Miroslava Kašného.

„Letošní ročník charitativního koncertu pod širým nebem bude mimořádný tím, že skladbu Hudba ke královskému ohňostroji doprovodí reálný ohňostroj. Bude se tak jednat o jedinečný zážitek, který by si naši návštěvníci a milovníci hudby rozhodně neměli nechat ujít,” uvedla Ing. Petra Kubíková, ředitelka 14|15 Baťova institutu, příspěvkové organizace.

Provázet večerem bude moderátor Ondřej Carda a jako předskokan vystoupí kapela The Chargers z Kroměříže.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji na recepcích v budově 14 a 15 továrního areálu a také v pokladně Filharmonie Bohuslava Martinů v Kongresovém centru Zlín. Vstupné je 100 Kč, děti do 15 let zdarma.

Kromě zakoupení vstupenky na koncert mohou návštěvníci podpořit fungování Potravinové banky ve Zlínském kraji, z. s., také příspěvkem do kasiček umístěných na recepcích ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU.

Další informace na www.14-15.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám