Hlavní obsah

Charitativní finále Okresního hokejového přeboru pomůže onkologickým pacientům

Novinky, Vendula Vrablová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne všechny děti mají to štěstí, že si mohou užít bezstarostné dětství naplno. Řada z nich musí čelit hrozivému nepříteli, nad kterým je velmi obtížné vyhrát. Řeč je o pacientech navštěvujících oddělení dětské onkologie FN v Ostravě-Porubě. A právě tam poputuje výtěžek z ojedinělé ostravské akce.

Foto: Vendula Vrablová

Pozvánka na Charitativní finále Okresního hokejového přeboru

Článek

Akce s názvem Charitativní utkání Okresního hokejového přeboru má za cíl nejen pobavit diváky a odhalit, kdo si letos odnese zasloužený titul mistra ligy, ale především pomoci dobré věci. Jak již název akce napovídá, jedná se o utkání, jehož hlavní prioritou je pomoc druhým - konkrétně Oddělení dětské onkologie Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě, kde se svým složitým osudem bojuje řada těžce nemocných dětí. Veškerý výtěžek z akce bude věnován právě tomuto oddělení.

Malí pacienti s rakovinou si bohužel svůj osud nemohli vybrat a boj se zákeřnou nemocí je mnohdy nad jejich síly. Právě proto vznikla tato charitativní akce, v rámci které můžete pouhou dvacetikorunou, která je součástí slosovatelného vstupného, pomoci vybojovat ten nejtěžší zápas v životě každého onkologického pacienta. I malá korunová pomoc dokáže zachránit nejeden lidský život.

Charitativní utkání Okresního hokejového přeboru proběhne v sobotu 23. března od 17 hodin na Zimním stadionu Sareza v Ostravě-Porubě.

Před utkáním návštěvníkům krev v žilách rozproudí krásné a talentované roztleskávačky a průběh zápasu zpestří šálové gymnastky, nad jejichž vystoupením se vám zcela jistě zatají dech. Celým večerem bude provázet zkušený moderátor Jan Hořínek.

Těšit se dále lze na řadu hudebních i světelných efektů, které atraktivitu celé akce náležitě podpoří. Čestnými hosty utkání budou také děti z ostravských dětských domovů, které přijdou podpořit svůj oblíbený hokejový tým. Parkování je zajištěno přímo na Hlavní třídě. Vaše pomoc onkologickým pacientům bude odměněna nejen dobrým pocitem, ale také účastí v soutěži o chytrý telefon, která proběhne v druhé polovině utkání.

Ulehčit nebo alespoň rozveselit život těžce nemocným dětem můžete i vy. Stačí se zúčastnit této akce pro dobrou věc, která má za cíl jediné - vnést do těžce zkoušeného dětského života alespoň trošku úsměvu a tolik potřebné naděje. Výtěžek ze vstupného bude na konci utkání předán zástupci FN Ostrava. Pomůžeme společně dobré věci?

Reklama

Výběr článků

Načítám