Hlavní obsah

Charitativní aukce ve prospěch UNICEF

Novinky, Karolína Kudláčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská pobočka organizace UNICEF srdečně zve na dražby vín a obrazů, jejichž výtěžek poputuje podvyživeným dětem tzv. Sahelu – osmi zemí na jižním okraji Sahary. Tuto oblast sužuje delší dobu neúroda, a proto více než milion tamních dětí hladoví.

Článek

Charitativní aukce vín se uskuteční ve čtvrtek 26. dubna od 17 hodin v pražském Průmyslovém paláci na Výstavišti v rámci mezinárodního veletrhu pro gastronomii Víno

Zájemci se mohou utkat o patnáct lahví mimořádně kvalitních tuzemských i zahraničních vín – jako například o francouzské Banyuls Grand Cru z roku 1964. Průvodci akcí budou pánové Miloš Pokorný a Roman Ondráček z Těžkýho Pokondru. Vstup na aukci činí 500 Kč a její účastníci získají volnou vstupenku na veletrh Víno a možnost ochutnat některé z dražených vín.  

Ve středu 9. května se od 19 hodin pro změnu draží v Galerii Fotografie Louvre na Národní třídě během aukce Moderní a současné umění, Fotografie 20. a 21. století čtyři obrazy, které věnovali UNICEF jejich autoři Květa Válová, Daisy Mrázková, Alena Kučerová a Vladimír Dvořák. Všechna dražená díla budou před aukcí vystavena pro veřejnost ve dnech 5. – 9. května (vždy od 12 do 18 hodin) v Galerii 1. patro, Myslíkova 9, Praha 1, která aukci pořádá.  

Zájemci, kteří by chtěli přispět na terapeutickou výživu, léky, tablety na čištění vody a další humanitární pomoc pro děti Sahelu, mohou poukázat jakoukoliv finanční částku na účet UNICEF ČR: 11771177/0300, v. s. 806 nebo prostřednictvím DMS ve tvaru: DMS UNICEF na číslo 87777.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám