Hlavní obsah

Český ráj ožije. Václav Neckář se smyčcovým kvartetem, AG Flek a Hradišťan rozezní Sedmihorky

Novinky, Jitka Maděrová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Následující dva týdny rozhodně stojí za to být v Českém ráji. Na scéně v Sedmihorkách u Turnova se vystřídají hned tři legendy, každá s naprosto jedinečným programem.

Foto: Sedmihorske leto/Jitka Maděrová

Na Sedmihorském létě v následujících deseti dnech vystoupí velké hudební legendy

Článek

Hudební maraton začne ve čtvrtek 27. července Václavem Neckářem, v úterý 1. srpna oslaví neuvěřitelných 40 let na scéně folkrocková hvězda AG Flek a ve čtvrtek 3. srpna vystoupí nezaměnitelné uskupení Hradišťan. To vše v rámci Sedmihorského léta.

Václav Neckář

Koncert legendy české popmusic Václava Neckáře a jeho kapely Bacily podtržený smyčcovým kvartetem bude významnou událostí na Sedmihorském létě. Vystoupení s kvartetem je totiž připraveno speciálně pro Sedmihorské léto. Diváci se tak mohou těšit na neotřelé aranže velmi známých písní nejen z posledního alba Mezi svými, ale také další známé a populární písně a balady z průřezu celé kariéry tohoto skvělého zpěváka.

AG Flek

Legendární zlínská skupina, která v 80. letech položila základy tuzemskému folkrocku. Letos slaví 40 let na scéně - které oslaví také koncertem na Sedmihorském létě. Letos navíc skupina AG Flek vydává novou desku. Na Sedmihorském létě uslyšíte jejich největší hity, ale i novinky právě z nové desky. Speciálním hostem bude kapela Zhasni.

Hradišťan

Po pěti letech se vrací na Sedmihorské léto toto ojedinělé seskupení s vysokou uměleckou i interpretační úrovní, nezvykle širokým žánrovým záběrem a netradičním repertoárem spojujícím různé hudební žánry a proudy. Hradišťan je právem považován za originální fenomén české kulturní scény. Krásný koncert podtržený atmosférou Sedmihorského léta slibuje hity jako Voda má, Sehradice nebo Slunovrat.

Další informace: www.sedmihorskeleto.cz

Sedmihorské léto ještě nabídne:

27. 07. – VÁCLAV NECKÁŘ & BACILY se smyčcovým kvartetem

27. 07. – VÁCLAV NECKÁŘ & BACILY se smyčcovým kvartetem 01. 08. – AG FLEK – 40 LET NA SCÉNĚ

27. 07. – VÁCLAV NECKÁŘ & BACILY se smyčcovým kvartetem 01. 08. – AG FLEK – 40 LET NA SCÉNĚ 03. 08. – HRADIŠŤAN

27. 07. – VÁCLAV NECKÁŘ & BACILY se smyčcovým kvartetem 01. 08. – AG FLEK – 40 LET NA SCÉNĚ 03. 08. – HRADIŠŤAN 17. 08. – MARIE ROTTROVÁ & NEŘEŽ

27. 07. – VÁCLAV NECKÁŘ & BACILY se smyčcovým kvartetem 01. 08. – AG FLEK – 40 LET NA SCÉNĚ 03. 08. – HRADIŠŤAN 17. 08. – MARIE ROTTROVÁ & NEŘEŽ 19. 08. – PADDY KELLY & HAPPY FACES FESTIVAL

27. 07. – VÁCLAV NECKÁŘ & BACILY se smyčcovým kvartetem 01. 08. – AG FLEK – 40 LET NA SCÉNĚ 03. 08. – HRADIŠŤAN 17. 08. – MARIE ROTTROVÁ & NEŘEŽ 19. 08. – PADDY KELLY & HAPPY FACES FESTIVAL 24. 08. – RUKOJMÍ BEZ RIZIKA - divadelní představení

31. 08. – ČECHOMOR

Reklama

Výběr článků

Načítám