Hlavní obsah

Centrální plzeňský obvod přijímá žádosti o dotace

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Městský obvod Plzeň 3 vyhlašuje výzvu k podávání žádostí o poskytnutí dotace ze svého rozpočtu, a to na podporu rozvoje činností nekomerčního, neziskového a obecně prospěšného charakteru.

Foto: Hynek Mojžíš

Městský obvod Plzeň 3 vyhlašuje výzvu k podávání žádostí o poskytnutí dotace ze svého rozpočtu.

Článek

O finanční příspěvek si mohou zažádat fyzické i právnické osoby, občanská sdružení, příspěvkové organizace, nadace a další organizace, které působí na území Městského obvodu Plzeň 3, realizují zde své projekty a pořádají akce nebo svými aktivitami na území města Plzně doplňují a podporují projekt EHMK 2015.

„Žádosti mohou lidé podávat na zveřejněných jednotných formulářích prostřednictvím podatelny našeho úřadu do 31. března 2014,” uvedl starosta centrálního obvodu Jiří Strobach.

„Účelem dotace může být například vzdělávací a kulturní akce, volnočasové aktivity, sociální služby, prevence kriminality, programy zaměřené na práci s rizikovými skupinami, životní prostředí nebo integrace cizinců,” vyjmenovala Blanka Volfová z Finančního odboru ÚMO Plzeň 3.

Podrobné informace, formulář a další užitečné informace lze nalézt na webových stránkách centrálního plzeňského obvodu v sekci dotace.

Reklama

Výběr článků

Načítám