Hlavní obsah

Čeká nás pohroma? Životní příběh generála tajné služby

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Gen. Ing. Andora Šándora (v záloze) znáte pravděpodobně z televizních zpráv, kde se často vyjadřuje k bezpečnostní problematice. A nyní se můžete dozvědět více jak o něm, tak o jeho náhledech na to, co nás čeká.

Foto: Helena Šebestová

Andor Šándor se svou knihou

Článek

Memoárové dílo Andora Šándora nazvané Čeká nás pohroma? s podtitulem Životní příběh generála tajné služby, knihu plnou vzpomínek, příběhů, komentářů, historických obrazů i výhledů do budoucna, vydalo nakladatelství Daranus. Na její literární podobě se podílel jeho jednatel Zdeněk Čech, nositel Ceny Egona Erwina Kische za literaturu faktu. 

„Děkuji všem, kdo se na vzniku knihy podíleli a podporovali mě,“ říká Andor Šándor a dodává: „Věřím, že ji čtenáři shledají zajímavou a se zájmem si ji přečtou. Přestože kniha v některých pasážích není příliš optimistická, záleží jen a jen na nás, zda se nepokusíme některé negativní trendy ve vývoji naší bezpečnosti zvrátit. V mnohém je to v našich rukou.“

Andor Šándor je bývalým náčelníkem Vojenské zpravodajské služby ČR a uznávaným odborníkem na otázky bezpečnosti, hrozby terorismu a krizový management. V současné době působí jako soukromý poradce v oblasti bezpečnosti. Je také autorem mnoha odborných prací na téma bezpečnosti, věnuje se v této oblasti lektorské činnosti a pravidelně se objevuje v nejsledovanějších médiích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám