Hlavní obsah

Čarodějnické odpoledne s Domem dětí a mládeže Kamarád

Novinky, Jiří Bulín

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První májka ve Třemošné stojí na zahradě Domu dětí a mládeže Kamarád. V sobotu 27. dubna ji tam pracovníci DDM, chlapci se Sboru dobrovolných hasičů Záluží a děti s rodiči postavili.

Foto: Jiří Bulín

čarodějnické odpoledne 1

Článek

Trochu s předstihem se zmíněnou sobotu konala v areálu Domu dětí a mládeže ve Třemošné akce - Pálení čarodějnic a stavění májky.

Počasí bylo celkem příznivé, a tak se účastníci, kterých se sešlo přes padesát, mohli bez obav pustit do plnění úkolů: skákání v pytli, jízdě na koštěti, přeskoku přes koště a házení kroužků na cíl. Po splnění každé dítě dostalo sladkou odměnu a vuřta, kterého si za dozoru zálužských hasičů opeklo.

Překvapením pro děti byl i kouzelník. Za potlesku malých diváků vyčaroval králíka, předvedl několik kouzel s kartami a kroužky.

Vyvrcholením celé akce byla stavba májky, kterou děti pomohly nazdobit a chlapci z DSH Záluží bezpečně upevnili. Odměnou za zdařilou sobotu byly rozzářené oči dětí i dospělých.

Související témata:

Výběr článků

Načítám