Hlavní obsah

Čarodějnice zamířily na slet do Prahy 13

Novinky, Karel Spěvák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každoročně pořádaný Slet čarodějnic vyšel letos na volný sobotní den a počasí mu přálo. Mraky a vítr vystřídalo teplé sluníčko. Akce byla stejně jako minulý rok pod záštitou starosty MČ Praha 13 Ing. Davida Vodrážky a byla spojena s oslavou 20. narozenim místního časopisu Prahy 13 STOP.

Foto: Karel Spěvák

Soutěžící čarodějnice

Článek

Již v odpoledních hodinách se v Centrálním parku Prahy 13 začaly slétávat první čarodějnice všeho věku. Statečně vyčkávaly na volbu o Nej Koště a Nej Nos a samozřejmě každá chtěla být Miss Čarodějnice. Čekání si krátily sledováním kouzelníka Richarda Nedvěda a posloucháním písní bývalého italského carabiniera Davide Mattioli. Krásné ceny si nakonec odnesly skoro všechny čarodějnice.

Na místě nekřepčily jen čarodějnice. I ostatní pobíhali a radovali se, že mohou sobotní oběd zapít nějakým tím zlatým mokem a případně se dojíst pečínkou. Všichni se mohli bavit na různých atrakcích nebo něco vyhrát v tombole. K veselí se připojila i početná redakce měsíčníku STOP a všechny seznámila s novým logem časopisu.

Ještě za světla vzplála pravá čarodějnická hranice. Nikdo se nemusel bát, že oheň zachvátí park nebo přilehlá stavení. Na místě bděli stodůlečští dobrovolní hasiči. S postupem času nejmladší čarodějnice hupsly na svá košťata a začaly odlétat do svých nedalekých chatrčí. Rej těch starších a otrlejších pokračoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám