Hlavní obsah

Čarodějnice na Chvalské tvrzi: zahraje Yo Yo Band, Michal Hrůza a Kapela Hrůzy a Pískomil se vrací

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavné Čarodějnice na Chvalské tvrzi v Praze 9 - Horních Počernicích oslaví jubilejní 25. ročník náležitě. Ve středu 30. dubna je pro děti od 14 hodin připraven zábavný program a v 15:30 skupina Pískomil se vrací. Dospělí budou nadšeni večer, čeká je Yo Yo Band, Michal Hrůza a Kapela Hrůzy a ohňostroj.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Městská část Praha 20 a Chvalský zámek vás zvou na jubilejní 25. ročník slavných hornopočernických Čarodějnic.

V odpoledním programu od 14 hodin čekají děti i dospělé vystoupení souborů a spolků, malování na obličej, kouzlení a soutěže s Kamilem Burdou, středověká mučírna spolku Molechet, spousta zábavy a v 15.30 oblíbená živá skupina pro děti Pískomil se vrací.

Mladí jistě ocení výbornou hornopočernickou skupinu Nechte nás BEAT, která zahraje od 17 hodin. Nebudou chybět kolotoče, stánky, hry pro děti a atrakce.

Určitě se zúčastněte soutěže o nejhezčí dětskou čarodějnici, jejíž vyhlášení se koná v 18:50. Každého jistě potěší hra Kouzelnický klobouk od od RC MUM.

To nejlepší přijde později: večer otevírá slavná skupina Yo Yo Band od 19 hodinb, následovaná zhruba od 20:50 hvězdou večera - zahraje Michal Hrůza a Kapela Hrůzy. Jistě si rádi zazpíváte hit ze seriálu Vyprávěj, Zejtra mám, 1+1 apod. Michal je taky autorem velkého hitu Voda živá nazpívaného Anetou Langerovou.

Celý živý odpolední i večerní program moderují Václav Žmolík a Kamil Burda.

Slavné hornopočernické Čarodějnice zakončí ve 21:50 krásný ohňostroj. Hlavním partnerem akce je již tradičně společnost D REALITY NORD, s.r.o.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám