Hlavní obsah

Camping Rožnov podpořil nadaci Krtek

Novinky, Marcel Vašut

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celou letní sezónu byl vstup do areálu Campingu Rožnov zdarma, vstupné bylo pouze dobrovolné a celá částka byla určena pro nadaci Krtek.

Foto: Marcel Vašut
Článek

Kasička byla celé léto umístěna v Campingu Rožnov. Návštěvníci kempu mohli přispět libovolnou částkou na nadaci Krtek. Po rozpečetění kasičky pověřeným úředníkem městského úřadu počátkem září, byla do rukou Ireny Korvasové, ředitelky nadace Krtek, předána částka ve výši 26 779 Kč.

„Jsme rádi, že naše společnost mohla alespoň tímto způsobem pomoct dětem s takto závažným onemocněním a i do budoucna plánujeme podporu nadaci Krtek,” sdělil jednatel společnosti Zbyněk Svačina.

Nadační fond dětské onkologie KRTEK podporuje od roku 1999 práci lékařů a zdravotníků Kliniky dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno a je její neoddělitelnou součástí. Hlavní prioritou je zkvalitnění a zpříjemnění pobytu dětí v nemocnici, péče v průběhu trvání celé léčby a pomoc při vyrovnávání se s jejími  následky.

Reklama

Výběr článků

Načítám