Hlavní obsah

Bulvár U Prazdroje se při Pilsner Festu promění v oddechovou zónu

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oddechová zóna pro návštěvníky před branami pivovaru letos nabídne finále soutěže Prazdroj talentů v kategorii hudební skupina, ale i zcela nové kategorie tanečních skupin.

Foto: Plzeňský Prazdroj

Letošní ročník Pilsner Festu opět potěší návštěvníky oddechovou zónou.

Článek

Letošní ročník Pilsner Festu, který se koná ve dnech 31. srpna a 1. září, opět potěší návštěvníky oddechovou zónou. Částečná uzavírka ulice U Prazdroje rozšíří programové možnosti Pilsner Festu a zvýší také bezpečnost desetitisíců návštěvníků oslav plzeňských piv.

Během pátečního programu budou k vidění i představitelé úspěšných komediálních výstupů Na Stojáka Iva Pazderková, Miloš Knor či Daniel Čech.

"Jsme rádi, že nám i letos město Plzeň vyšlo vstříc a umožnilo rozšíření místa konání Pilsner Festu o ulici U Prazdroje. Dočasná uzavírka frekventované komunikace zvýší bezpečnost návštěvníků a umožní rozšířit program Pilsner Festu. Objízdná trasa vede okolními ulicemi a s ohledem na víkendový provoz snad budou dopravní omezení znamenat pro řidiče jen minimální zdržení," uvedl Jiří Mareček z Plzeňského Prazdroje.

Ulice U Prazdroje bude z bezpečnostních důvodů neprůjezdná v úseku od křižovatky U Prazdroje – Sirková po křižovatku U Prazdroje – Lobezská  v obou směrech, a to pouze v době od 21 hodin v pátek 31. srpna do 5 hodin v neděli 2. září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám