Hlavní obsah

Broumovský hudební festival Flashback nabídne své třetí pokračování

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 24. října se v broumovském kulturním domě Střelnice uskuteční již třetí pokračování hudebního festivalu Flashback.

Foto: Matěj Sládek

Rogers

Článek

Původně si tato akce kladla za cíl podporovat především mladé regionální kapely, ale nárůstem zájmu se festival otevřel pro všechny talentované kapely z celé České republiky. 

Třetí pokračování Flashbacku se ponese v pop-punkovém a punk-rockovém stylu, tedy hudbě, kterou svět poznal zejména díky kapelám jako Blink 182, Sum 41 nebo třeba The Offspring. 

V broumovském kulturním domě Střelnice se představí 6 nadějných následovníků výše zmíněných kapel. Celou akci odstartují punkrockeři Bez Šance z Police nad Metují, kteří během svého vystoupení představí i jejich aktuální singl "Love Song".

Po nich na pódium naskočí holická punkrocková šleha Limited Edition, následovaná chrudimskou pop-punkovou partičkou Rogers. Jedním z největších taháků večera budou jistě domácí Vivian, kteří do publika naperou pořádnou dávku rock'n'rollu.

Chybět nebude ani v současné době velice úspěšná bruntálská banda Donaha. I když tihle kluci zrovna jedou pěkně nabité turné s kapelou Rybičky 48, udělali si čas i na broumovský Flashback, za což jim patří velké díky. Chvíli před půlnocí pak svou show odpálí žatečtí CoCk a celou párty tak uzavřou. Akce startuje v 18:00 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám