Hlavní obsah

Brigita & Štěpán zahrají v Malostranské besedě

Novinky, Marta Kloučková

Pop-folkové duo Brigita & Štěpán zahrají ve čtvrtek 23. června od 20 hodin v pražské Malostranské besedě. Doprovodí je čtyřčlenná kapela, hostem večera bude kytarista a zpěvák Iby Pop.

Foto: Tom Zahrádka

Brigita a Štěpán

Článek

Brigita Cmuntová a Štěpán Klouček se potkali před sedmi lety na Konzervatoři Jaroslava Ježka. Hudbu spolu tvoří více než tři roky; začínali vlastní interpretací převzatých písniček např. od Zuzany Navarové, Vlasty Redla apod. V současné době jejich repertoár tvoří převážně vlastní pop-folková tvorba. Brigita píše texty a zpívá, Štěpán zpívá, skládá hudbu a hraje na kytaru.

Před rokem pokřtili Brigita & Štěpán v Malostranské besedě svoji první autorskou desku s názvem Korálky, jejímiž kmotry byli Radka Fišarová, Zdeněk Vřešťál a Ondřej Ruml.

Mimo tento autorský projekt účinkují Brigita a Štěpán v pražských muzikálech. Brigita má za sebou role v muzikálech Hamlet, Sněhurka, Mauglí a teď se připravuje na roli Alenky v muzikálu Alenka v kraji zázraků. Štěpán se objevuje v dílech Lucrezia Borgia, Sněhurka, Nezemřela jsem a nově Romeo a Julie, kde ztvárňuje titulní postavu.

Na čtvrtečním koncertě v Malostranské Besedě s nimi zahraje kapela ve složení: Jakub Juránek (kytara), Albert Romanutti (klavír), Michal Daněk (bicí), Davi Herzig (baskytara).

Reklama

Výběr článků

Načítám