Hlavní obsah

Březnové aquavečery pro očistu těla i duše

Novinky, Renáta Polišenská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S přicházejícím jarem připravilo Aquacentrum Slunce v Rýmařově Březnové aquavečery, které přispějí k očistě nejen těla, ale i duše. Plavání, saunování, masáže masážními tryskami, jemné perličkování, relaxace… A to vše v příjemném šeru, za svitu svíček a osvětlení bazénu.

Foto: Renáta Polišenská

Aquacentrum Slunce v Rýmařově

Článek

Ač to v Jeseníkách, díky vydatné sněhové nadílce, zdaleka na přicházející jaro nevypadá, přece jen už nám klepe na dveře a je čas, po letošní třeskuté zimě, očistit svá těla i duše. Aquacentrum Slunce v Rýmařově, které je otevřeno celoročně a to nejen hotelových hostům, ale i široké veřejnosti, připravilo pro zpestření návštěvníků, jarní akci nazvanou Březnové sobotní aquavečery.

Každou březnovou sobotu, od 18.00 do 21.00 hodin, mohou zájemci protáhnout své těla a zaplavat si v bazénu proti proudu, vypotit se ve finské sauně či horké páře, nechat se namasírovat masážními tryskami ve whirlpool vaně, nebo nechat rozvolnit své tělo v perličkové lázni a pak spočinout na lehátku v odpočívárně. A to vše za příjemného tlumeného osvětlení, za svitu svíček a podvodního osvětlení bazénu.

Aquacentrum Slunce v Rýmařově je otevřeno pondělí  – pátek 14.00 – 21.00, sobota, neděle + státní svátky 10.00 – 21.00 hodin. Tel.: 554 219 958

Výběr článků

Načítám