Hlavní obsah

Bratři surově napadli a zranili svého známého

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po půlročním vyšetřování obvinil v těchto dnech komisař kriminální policie ze Zlína dva bratry ze Slavičína, kteří počátkem března letošního roku pěstmi a za použití tzv. boxera napadli, surově zbili a zranili jednatřicetiletého muže ze stejného města.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Ilustrační foto.

Článek

Sedmadvacetiletý muž a jeho o čtyři roky mladší bratr, oba ze Slavičína, nyní čelí obvinění z trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví.

„Mladší z útočníků byl již ve svých devatenácti letech podmíněně potrestán Okresním soudem ve Zlíně za trestnou činnost související s drogami. Starší z nich má čistý trestní rejstřík. V případě odsouzení nyní oběma hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ informovala ve čtvrtek 7. září policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

„V pátek 3. března kolem deváté hodiny večer se šla dvaadvacetiletá dívka s jednatřicetiletým mužem projít z centra Slavičína směrem k hotelu. Zde se potkali se dvěma muži, bratry. Všichni čtyři se znali a dali se do řeči. Z nejasného důvodu došlo mezi muži ke konfliktu. Po chvíli oba bratři zaútočili pěstmi na svého známého, povalili ho na zem a velkou silou ho tloukli. Dívka na nic nečekala a zavolala na linku tísňového volání policie,“ popsala událost policejní mluvčí.

Zraněného muže ošetřili přivolaní záchranáři. Před větší újmou na zdraví ho zachránil třiašedesátiletý senior, který viděl celý konflikt ze zahrady svého domu. Přiběhl, oba útočníky okřikl a jednoho z nich od napadeného muže odtrhl. Oba násilníci poté utekli. Mezitím přijeli policisté, kteří zavolali záchranáře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám