Hlavní obsah

Bohumín navštívila Květa Fialová

Novinky, Aleš Ovesný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úžasná, zajímavá, ve svém věku neobyčejně půvabná dáma a hlavně první žena českého divadla a filmu Květa Fialová navštívila Bohumín při akci pořádané občanským sdružením Alma mater Květomluva do Fialova.

Foto: Aleš Ovesný

Zleva: Květa Fialová, moderátor večera Lukáš Szebesta a zakladatelka o. s. Alma mater paní Dagmar Knýblová.

Článek

Den po svých narozeninách zavítala tato dáma do Bohumína povídat ženám z občanského sdružení Alma mater a široké veřejnosti své historky a životní příhody, které některým doslova braly dech. Přes její dětství, přes období války, období komunismu se paní Květa propovídala až ke svému setkáni s Dalajlámou.

Výbornou atmosféru v Záblatské sokolovně, pro kterou byla návštěva paní Květy svátkem, dokresloval svým zpěvem pěvecký sbor s Orlové Keep smiling gospel. Celým odpoledním pořadem provázel mladý, nadějný herec ochotnického divadla Boban a divadla Silesia v Ostravě Lukáš Szebesta, kterému paní Květa nejednou na pódiu vzala svou reakcí na položenou otázku slova z úst. Ale i tak se své role moderátora výborně zhostil a ženy z občanského sdružení Alma mater si toto odpoledne užily se vším všudy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám