Hlavní obsah

Bohemia Hockey Cup 2017

Novinky, Jiří Nartovský

Tradiční mezinárodní turnaj hokejových amatérů Bohemia Hockey Cup 2017 se uskuteční poslední zářijový víkend 23. a 24. září v českobudějovickém Hokejovém Centru Pouzar. Účastnit se budou týmy z Německa, Slovenska a České republiky. Jednotlivé týmy se ve vzájemných zápasech utkají systémem každý s každým a o vítězi turnaje rozhodne počet bodů a skóre z těchto zápasů.

Foto: Jiří Nartovský

Bohemia Hockey Cup 2017, leták.

Článek

Pořadatelem turnaje je spolek HC Trendy, který pro hobby hokejisty pořádá nejen ligu RHL, ale i  tréninkové a doprovodné programy souhrnně nazvané Bohemia Hockey. Mezi doprovodné programy patří již uskutečněné zahraniční zájezdy na turnaje na Slovensko, do Kanady, Finska nebo Spojených Arabských Emirátů. Dále se uskutečnilo několik hokejových turnajů v Česku se zahraničními hosty ze zemí, jako je Slovensko, Rakousko, Německo, Rusko, Finsko ale i z USA a Kanady.

„Naším cílem je opět uspořádat kvalitní hokejový turnaj pro amatérské hráče a zároveň účastníky turnaje seznámit s jihočeským regionem, proto zajišťujeme pro účastníky i doprovodný kulturně-poznávací program v jižních Čechách a vyvrcholením pak bude samotný víkendový turnaj,” uvedl ředitel turnaje Jiří Nartovský.

Místo pořádání turnaje se nemění. „Naše domovské Hokejové Centrum Pouzar nám nabízí ideální podmínky a zázemí. Určitě bychom rádi poděkovali i Jihočeskému kraji a taktéž všem partnerům, neboť bez jejich podpory by nebylo možné takto organizačně a finančně náročný turnaj uskutečnit,” dodal Nartovský.

Turnaj se bude hrát podle pravidel old-boys, tedy s minimálními kontakty, tak jak je pro amatérské hráče obvyklé, protože cílem je zdravě si zasportovat v duchu fair-play a navázat nové mezinárodní kontakty a přátelství.

„Jsme rádi, že se daří v rámci Bohemia Hockey oslovit nejen místní, ale i zahraniční hokejisty, aby navštívili naše hokejové centrum. Pořádání takových akcí zcela naplňuje naši myšlenku podpory amatérského hokeje, kterou v průběhu sezóny prezentujeme mimo jiné spolupořádáním Rybníkářské hokejové ligy, největší amatérské hokejové soutěže na jihu Čech“ uvedl Jan Mojžíš z Hokejového Centra Pouzar.

Turnaj bude zahájen úvodním zápasem v sobotu 23. 9. v 10:00 a zakončen závěrečným zápasem v neděli 24. 9. od 14:30. Vyhlášení výsledků turnaje se uskuteční v neděli 24. 9. od 15:30.

Program turnaje

Sobota (23. 9.): 10:00 Domažlice-LHL Slovakia, 11:15 Havlíčkův Brod-Trendy, 12:30 Huskies Waldbronn-LHL Slovakia, 13:45 Trendy-Domažlice, 15:00 Havlíčkův Brod- Huskies Waldbronn

Neděle (24. 9.): 8:00 Domažlice- Huskies Waldbronn, 9:15 LHL Slovakia-Trendy, 10:30 Havlíčkův Brod-Domažlice, 11:45 Huskies Waldbronn-Trendy, 13:00 LHL Slovakia-Havlíčkův Brod

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám