Hlavní obsah

Blue Rocket a přátelé budou mít koncert v Paláci Akropolis

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blue Rocket míří do Prahy. Koncert teplické kapely se spoustou hostů se v pražském Paláci Akropolis uskuteční ve středu 5. února.

Foto: Blue Rocket

Blue Rocket

Článek

Hudební fanoušky čeká letos spousta zajímavých akcí a koncertů. Jednou z nejzajímavějších hudebních událostí roku bude bezesporu i koncert skupiny Blue Rocket v pražském Paláci Akropolis.

Spolu s teplickou skupinou se na pódiu vystřídá spousta vzácných hostů. „Všichni hosté jsou našimi kamarády a tak pozvání na náš koncert přivítali s nadšením,” uvedl jeden z kytaristů Blue Rocket Petr Samek.

Koncert bude trvat asi dvě hodiny a bude se z něho točit LIVE DVD. „Moc se na něj těšíme a doufáme, že vás přijde hodně, abychom udělali společně dobrou atmosféru...” dodal Petr Samek. 

Kapela Blue Rocket na své pouti bluesrockovým vesmírem zažila průlety hvězdnými galaxiemi, i dlouhé lety podél odvrácené strany Měsíce. Odehrála už stovky koncertů. Pódium si při nich střídala s legendami světového rocku i bezejmenými skupinami, s nimiž se podělila o poslední cigarety. V palubních denících letů z minulých roků má záznamy o společných koncertech s Nazareth, The Yarbirds, Molly Hatchet, nebo D.A.D či Slade.

Ve středu 5. února od 19.30 ve velkém sále Paláce Akropolis spolu s Blue Rocket jako hosté vystoupí: Martin Kraus, Kyklop, Ondřej Ruml, Petr Kadlček, Tomáš Berka, Míra Kuželka, Pepa Lábus, Michal Cerman, Tomáš Homuta, Sebastian Archer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám