Hlavní obsah

Beskydy nabízí novinku, projížďky na kole s průvodcem

Novinky, Monika Konvičná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Projet se na kole s průvodcem jedním z nejkrásnějších regionů České republiky? Ano, v Beskydech připravili fantastické zážitky na kole, pro všechny, kdo chtějí poznávat krásy Beskyd. Projekt je zaměřen na jízdy na horském kole nebo silničním kole se školenými lektory.

Foto: resort Bílá
Článek

Zúčastnit se může nejen host místních ubytovacích zařízení nebo jen nahodilý výletník. Program je výkonnostně strukturovaný a nabídne více než 30 detailně popsaných cyklotúr v Beskydech. Účastníci navíc nikdy nezabloudí.

Projekt nabídne také technický trénink pro začátečníky a mírně pokročilé, tréninky na MTB kole v trailech v parku Bílá. Rodiny s dětmi se nemusejí obávat, že budou ochuzeny. Právě pro ně jsou určené  jednoduché cyklotúry a dětská MTB cyklo-akademie.

Aktuální knihy cyklotúr budou k dispozici v Beskydských infocentrech Frýdek-Místek, Frýdlant nad Ostravicí a také na Bílé.

Projížďky s průvodcem nabídnou túry pro začátečníky, 15 až 30 km s převýšením do 500 výškových metrů. Pro pokročilé 30 až 40 km s převýšením do 800 výškových metrů, pro experty 40 až 60 km s převýšením nad 800 výškových metrů. Na túru se můžete vydat i na elektrokole. Pro specialisty na silničním kole je připraven speciální program Křížem krážem Beskydami.

Rodiče s malými dětmi mohou zažít krátké odpolední výjezdy i s cyklopřívěsem.

Pro malé bikery je připraven technický trénink jízdy na horském kole v novém Bike parku.

A co je nejdůležitější? Jezdit se bude o víkendu a od úterý do čtvrtka. Jezdit se bude po silnicích, na značených cyklostezkách, trailech a stezkách pro turisty.

Cílem není závod na kole, ale netradiční poznání Beskyd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám