Hlavní obsah

Benefiční fotbalové utkání známých osobností pomůže dobré věci

Novinky, Monika Soukalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již příští neděli 21. září se v pražských Petrovicích od 14:00 odehraje benefiční fotbalové utkání dvou týmů se známými českými osobnostmi. Po zápase se diváci mohou těšit na autogramiádu osobností a hudební koncert, na kterém zazní hity od Viktora Dyka, Kamila Střihavky a mnoho dalších.

Foto: archiv Vlaďka dětem o.s.

Příští neděli se proti sobě postaví tým fotbalisty Tomáše Řepky a tým osobností televize Óčko.

Článek

Výkopem ve 14 hodin se na ragbyovém hřišti odstartuje 60minutová bitva mezi týmem fotbalisty a patronem nadace Vlaďka dětem Tomáše Řepky a týmem televize Óčko.

Po utkání se diváci mohou těšit na autogramiádu osobností a hudební koncert, na kterém zazní hity od Viktora Dyka, Kamila Střihavky a mnoho dalších. Výtěžek z celé akce poputuje na vybavení a nezbytné zdravotní a hygienické potřeby dětských hemato-onkologických oddělení v Plzni, Olomouci, Ostravě a Českých Budějovicích. 

Za víc než rok svého fungování občanského sdružení Vlaďka dětem pomohly benefiční akce zkvalitnit vybavení konkrétních oddělení včetně doplňování nezbytných zdravotních potřeb, které si rodiče onkologických dětí musí pořizovat z vlastních zdrojů.

Jednou z dalších akcí, která má onkologické děti podpořit, je fotbalové utkání na ragbyovém hřišti v Petrovicích. Mottem nadace je „Pomáháme, protože chceme, pomáháme, protože můžeme.“ A pomoci může každý, kdo dorazí oba týmy podpořit. Zakoupením silikonových náramků přispějete ve výši 50 Kč na onkologická oddělení stejně jako další partneři a osobnosti, které se do akce zapojily.

„Jsem opravdu rád, že mým kolegům nejsou příběhy těchto dětí lhostejné, a přijedou je podpořit bez nároku na honorář. V mém týmu se proti Óčku postaví Kamil Střihavka, Pepa Vojtek, Pavel Novotný, DJ Uwa, Bořek Slezáček, Tonda Duchoslav, Vlasta Korec, MMA zápasník Luboš Vrňata nebo sparťanské legendy Jiří Zelenka a Václav Budka. Rozhodčím zápasu bude legendární sudí pan Pavlín Jirků,“ uvedl Tomáš Řepka.

Za tým Óčka nastoupí Michal Klein, Míra Hejda, Vegy, Johan Mádr, MatYES, Ondra Havel, Honza Žampa z Eddie Stoilow, Jaro Smejkal, Martin Huňáček a další.

Součástí charitativního odpoledne bude koncert známých ikon hudební scény spojený s jejich autogramiádou. Těšit se můžete na Kamila Střihavku, Radima Schwaba, Viktora Dyka, Marcelu Březinovou, Genny Ciatti, Veroniku Mertovou, Tomáše Ringela nebo Bořka Slezáčka

Výtěžek z akce bude předán zástupcům nadace ihned po skončení akce. Poděkování patří též partnerům, bez kterých by se akce neobešla – televize Óčko, server FREE1.cz, společnost Malvík, která věnovala hračky pro děti a vybavení na jednotlivá oddělení, a v neposlední řadě poděkování i Ragbyovému klubu Petrovice, Základní škole Petrovice a všem dobrovolníkům při úklidu hřiště a samotné organizaci. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám