Hlavní obsah

Benefiční akce Fandíme rodině v jihomoravských Moutnicích vynesla přes 90 tisíc korun

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benefiční akce Fandíme rodině, která se uskutečnila v jihomoravských Moutnicích 18. října, vydělala přes 90 tisíc korun. Výtěžek bude směřován na výstavbu charitativního, vzdělávacího a meditačního centra s kaplí Panny Marie Bolestné Nesvačilka.

Foto: Petr Mráček

Benefice Fandíme rodině

Článek

Akce se zúčastnila celá řada známých osobností: herci Jan Přeučil, Eva Hrušková a Jiří Zbořil, zpěvák Martin Maxa, Miss 2010 a zpěvačka Jitka Válková, herečka a držitelka ceny Thálie Hana Holišová, přední český model Jan Havlovic a další. 

„Velmi si toho vážíme, především v dnešní době, kdy řada lidí, rodin má skutečně hluboko do kapsy. Po odečtení nezbytně nutných, ale relativně drobných nákladů, vznikl tento úžasný výtěžek. Všem patří veliký dík, stejně jako těm, kteří převzali záštitu nad benefiční akci, konané v rámci oslav projektu Rok rodiny,“ řekl v závěru akce moutnický farář René Václav Strouhal.

„Páter René se stal naším přítelem, je to vzácný člověk a jsme tu kdykoli pro něho. Jsme rádi, že jsme mohli přispět svou troškou do mlýna na dobrou věc, pobavit diváky a ještě si udělat krásný podvečer,“ svěřila se herečka Eva Hrušková a její manžel Jan Přeučil souhlasně kýval hlavou.

„Jsem moc ráda, že jsem tu dnes mohla být. Bylo to profesionálně udělané, pomohlo se dobré věci a ještě ke všemu tu byla díky otci Renému a všem zúčastněným skvělá atmosféra. Pokud budu moct, určitě příště přijedu zase,“ řekla herečka a zpěvačka Hana Holišová.

„Bylo to malé, ale moc milé a byla skvělá atmosféra. Toho si cením nejvíce. Žádná křeč, nervy, stres, prostě pohoda a i velká legrace. To je to nejdůležitější,“ prozradil známý model a začínající herec Jan Havlovic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám