Hlavní obsah

Benátská noc 2011 potvrzuje účast kapel In Extremo a Clawfinger

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z největších českých hudebních festivalů Benátská noc na Malé Skále představuje pár hlavních hvězd pro letošní ročník.

Foto: archiv

logo

Článek

Mimo jiné fanoušci konečně uvidí ohňovou show německé kapely In Extremo, která drží svůj slib a po loňském zrušeném vystoupení dorazí v plné síle. Dalším zahraničním hostem, tentokrát ze Švédska, jsou u nás velmi populární Clawfinger.

Pro nadcházející ročník jsou z českých a slovenských kapel potvrzené např. Citron, Desmod, United Flavour, Kurtyzány z 25 Av., Sunflover Caravan, Visací zámek, Chinaski, Kryštof, Tleskač, Divokej Bill, Arakain, Škwor, Olympic, Wohnout, Čechomor, Gipsy.cz, ale také  Aneta Langerová, Jiří Schmitzer s kapelou, Lucie Bílá a další.

Přípravy festivalu jsou v plném proudu. V současné době probíhají jednání s novým zastupitelstvem Malé Skály o podmínkách konání festivalu na další období. Mnoho festivalů řeší v tomto období podobný problém, ve většině obcí se zastupitelstva změnila a mají jiné představy zejména o finančním plnění ze vstupného.

Od ledna můžete zakoupit zvýhodněnou vstupenku na celý festival za 900 Kč, cena je zatím platná do 31. ledna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám