Hlavní obsah

Běh Smolnickým kopcem letos i v roli karlovarského krajského přeboru

Novinky, Miloš Volek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacátý čtvrtý ročník Běhu Smolnickým kopcem v neděli 11. října současně bude i mistrovstvím Karlovarského kraje.

Foto: Miloš Volek

snímek z loňského ročníku kategorie žactva

Článek

Školní atletický klub v Chodově zve na XXIV. ročník Běhu Smolnickým kopcem Ten  je pro letošní rok i krajským přeborem Karlovarského kraje v přespolním  běhu

Závod má bohatou historii a patří k nejstarším závodům pořádaných v Karlovarském kraji. Během 23 ročníků se na něm představilo spousta zvučných jmen. Bez zajímavosti není ani účast Emila Zátopka, který jeden z ročníků startoval, či exministra školství Marcela Chládka, který se tohoto závodu zúčastnil ve startovním poli v loňském roce. Stejně tak se několikrát na startu tohoto závodu objevila i česká olympionička v maratonském běhu Ivana Sekyrová.

Závody jsou podpořeny finančním grantem Města Chodova, Města Lokte a obce Vintířov. Uskuteční se v neděli 11. října od 10.00 na Smolnickém kopci v Chodově u Karlových Var (nad atletickým stadionem - vpravo od silnice, směr Vřesová).

Přihlášky: Výhradně elektronicky přes přihlašovací formulář (http://goo.gl/forms/7FzRfZKB4L). Výjimečně v místě startu na atletickém stadionu za zvýšené startovné. Nejpozději do 9.30 hodin (děti), mládež a dospělí - nejpozději hodinu před startem příslušné kategorie

Popis tratí: Tratě závodů jsou vedeny v prostoru Smolnického kopce a mají travnato-hlinitý charakter, velmi vhodnou obuví jsou atletické tretry nebo kopačky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám