Hlavní obsah

Barokní zámek Napajedla ožije jazzovým večerem

Novinky, Michaela Mitáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jazzová hudba rozezvučí v sobotu 14. července historické sály zámku Napajedla. V zrcadlovém sálu se totiž uskuteční Jazzový večer. Na zámku se svým koncertem vystoupí kapela Balkansambel ze Slovenska. Začátek je ve 20.00. Zábava začne už v 16.00, kdy je v parku zámku naplánováno gurmánské grilování.

Foto: www.balkansambel.com

Kapela Balkansambel ze Slovenska.

Článek

Lidé budou moci uchutnávat a nakoupit si i domácí – zámecké speciality z Moravského kulinářského institutu, který sídlí právě v Zámku Napajedla.

Koncert bude předzvěstí 12. ročníku festivalu CZ HELLO JAZZ WEEKEND. Vstupné na koncert je 100 korun. „Balkansambel je osmičlenná hudební formace, která se rozhodla vyzvat na souboj všechny křivé rytmy a drkovaté manýry bálkánské lidové produkce. O zábavu tak bude jistě postaráno, na zámku se zatím podobný koncert nikdy nekonal,“ pozvala na jedinečnou událost manažerka zámku Petra Psotková. Tato jazzová kapela hraje od roku 2009 a už tehdy si dala za cíl, že roztancuje i ty, kteří o sobě tvrdí, že se neumí hýbat.

Jazzovému večeru bude na zámku, a především v zámeckém parku, předcházet gurmánské grilování. Na své si přijdou především milovníci dobrého jídla. K ochutnávce i prodeji budou připraveny také domácí – zámecké speciality z Moravského kulinářského institutu, který sídlí právě v napajedelském zámku a připravuje celou řadu zajímavých kurzů vaření.

Vstupenky na koncert si mohou zájemci objednávat na info@zameknapajedla.cz. K dostání jsou také v informačních centrech v okolí Napajedel. Lze si je zakoupit v Otrokovické Besedě v Otrokovicích, v infocentrech v Tlumačově a ve Vizovicích. Dále vstupenky prodává Městské informační a turistické středisko Zlín (budova radnice na nám. Míru) a Městské informační centrum Uherské Hradiště (Masarykovo nám. 21). Přímo v Napajedlích jsou vstupenky k dostání v zámecké kavárně v zámku a také v rekreačním středisku Pahrbek.

Během července a srpna bude zámek otevřený každý den. Kromě prohlídky historických sálů si návštěvníci mohou prohlédnout i výstavu historických kočárků a panenek. V přízemí zámku se otevře i 3D výstava Afrika cestovatele Rudolfa Švaříčka. Více na www.zameknapajedla.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám