Hlavní obsah

Badmintonoví mistři ČR představí veřejnosti tréninkovou ukázku

Novinky, Lubor Popelka

Ve sportovní hale v Praze-Radotíně se ve středu 19. června uskuteční exhibice badmintonových reprezentantů Alžběty Bášové a Jakuba Bitmana. Čtyřnásobní mistři ČR ve smíšené čtyřhře se představí široké veřejnosti s ukázkou tréninku, následně proběhne beseda a autogramiáda.

Foto: Lubor Popelka

Alžběta Bášová a Jakub Bitman při přípravě na MS

Článek

Přestože počasí vybízí spíše k návštěvě koupaliště, Alžběta Bášová a Jakub Bitman, reprezentanti v badmintonu, si toto rozhodně dovolit nemohou. Jsou v plné přípravě na mistrovství světa v Číně, které proběhne začátkem srpna.

Ukázku jejich tréninku s možností následné besedy a autogramiády je možno zhlédnout již tuto středu ve sportovní hale v Praze Radotíně (ulice U starého stadiónu 1585/9). Začátek exhibice je naplánován na 17.30 hodin.

Srdečně zváni jsou všichni milovníci tohoto nejrychlejšího raketového sportu i všichni ti, kteří by rádi pomohli badmintonovým reprezentantům v jejich cestě do daleké Číny. Exhibice se uskuteční v rámci projektu Pojedeme na MS?, který na Facebooku sdružuje jejich fanoušky podporující jejich snahu sehnat sponzora na pobyt a odpovídající kvalitní přípravu v zahraničí. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude použit právě na tyto účely.

Všichni, kdo upřednostní návštěvu koupaliště před touto ojedinělou možností vidět nejlepší mixový pár u nás při tréninku, je mohou podpořit přímo na facebookové adrese projektu www.facebook.com/PojedemeNaMs.

Reklama

Výběr článků

Načítám